Lijnloves

Hand gezeefdrukte producten met eco-vriendelijke inkt
Lijnloves is te vinden via:
www.facebook.com/Lijnloves
www.instagram.com/Lijnloves
www.etsy.com/nl/shop/Lijnloves

 

Leuk & Hip design

Maakt woonaccessoires voor de kinderkamer of de woonkamer, leuke accessoires om je outfit mee op te leuken en veel meer. Vandaar ook de slogan: Veel in huis!
Deze producten worden gemaakt met mooie zorgvuldig uitgekozen materialen.
Leuk & Hip design is te vinden via:
http://www.leukenhipdesign.nl/

 

Winkeltje van Anne

winkeltjevananne.nl is ontstaan vanuit het tekenen en illustreren met de hand en de ontdekkingstocht naar het aanleren van digitaal tekenen. Dit is gelukt! Naar mate ik meer digitaal ging illustreren en ontwerpen, groeide bij mij het plezier om anderen ook blij te maken met mijn ontwerpen. Want wat is nou leuker dan het ontvangen van een handgeschreven kaartje? Of je huis opleuken met een mooie poster of interieurkaart? Of iemand een mooi ingepakt kadootje geven met een hip labeltje of minikaartje?

Vanuit deze gedachte is winkeltjevananne.nl inmiddels een feit!

www.winkeltjevananne.nl

 

Huusje.nl

Huusje is een dream come true. Naast mijn liefde voor interieur, mooie spulletjes & fotografie ben ik er sinds kort achter gekomen dat het zelf ontwerpen van mooie producten een passie is geworden. Mijn hoofd draait overuren en veel ontwerpen liggen al klaar om gemaakt te worden.
Allemaal in de basic kleuren zwart, wit en/of grijs, met af en toe een tikkeltje kleur voor een stoere uitstraling Stoere interieur items, zoals posters, kaarten en muurstickers vind je dan ook in de webshop!

www.huusje.nl

 

Dots Lifestyle

is een Nederlands merk opgericht in 2013 door Roy en Miranda Westland. Wij brengen een collectie duurzame woonaccessoires met Scandinavische invloeden. Onze collectie onderscheid zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Door een perfecte combinatie van liefde voor vormgeving en het ambachtelijk handwerk ontwerpen en produceren wij al onze producten van hout geheel in eigen huis.

www.dotslifestyle.nl

 

Huisje n0.56

Wij zijn Marijn & Lisanne, zussen en eigenaren van Huisje no.56
Creativiteit zit in onze genen en het leek ons al langere tijd leuk om er wat mee te doen.
Vorig jaar begonnen we heel enthousiast met het plannen maken voor onze webshop.
Uiteindelijk heeft het nog wel even geduurd voordat we echt online gingen.
We maken verschillende hippe baby- en kinderproducten en alles wordt met veel liefde door ons gemaakt.
Marijn is degene die goed met de naaimachine overweg kan
en zorgt ervoor dat alle knuffels, beanies, slabben etc. goed in elkaar zitten.
Lisanne ontwierp onder andere de mijlpaalkaarten en verzorgt de social media kant (facebook & instagram)
Het ontwerpen van nieuwe producten doen we altijd samen.

www.huisjeno56.nl

 

Wildling

Wildling bestaat uit Jennifer en Cato, moeder en dochter. Cato is de opperwildling, zij bedenkt de combinaties van dieren en kleuren. Jennifer doet de rest. Na een paar middagen kettingen maken bouwden ze een heuse kleine collectie op. Toen ze in april bij wijze van grap hun eigen “winkeltje” via Facebook openden, kregen ze zoveel leuke reacties dat ze besloten er professioneel mee aan de slag te gaan. En zie hier, het resultaat: de Wildling webshop.

www.wildling.nl

 

Waterbabies Holland

Water Babies is een jong en fris kledingmerk voor speelse kindjes van 0 tot 4 jaar. Mijn naam is Ronja en het maken van kinderkleding is een van mijn grootste passies. Alle kleding die ik maak probeer ik zo comfortabel, speels en strak mogelijk te ontwerpen.

Alle stofjes die ik gebruik zoek ik persoonlijk uit op look en kwaliteit. Dit is omdat ik alleen maar met leuke prints en duurzame stoffen wil werken. Ik probeer van elk leuk stofje een paar items te maken.

De kleding die ik wil maken is niet de standaard kinderkleding. Ik probeer hippe en volwassen kinderkleding ontwerpen. Hier moet natuurlijk wel een bepaalde schattigheid aan verbonden blijven.

www.waterbabiesholland.nl

 

Studio Brenstijl

Studio Brenstijl – (handmade) woonaccessoires & woon- en lifestylefotografie

Hippe woonaccessoires met een scandinavisch tinje. Ook voor KIDS!
Wij hebben producten van eigen hand & stoere-en handmade items van diverse merken.

www.studio-brenstijl.nl

 

Zoedt

Zoedt is een jong merk in woonaccessoires en stationary. Zoedt is dol op mooie teksten en grafische designs en zet ze overal op. Op kussens, posters, houtprints, houten woonaccessoires, houten kaarten, kaartenhangers en muurstickers. Ook maakt Zoedt Stationary: kaarten, verjaardagskalenders, cadeaustickers, cadeaulabels. De stationary zal de komende maanden verder worden uitgebreid. De stijl is basic, eigenzinnig en met lef!

Kenmerkend voor Zoedt is dat alle producten made – of handmade- in Holland zijn door vakmensen met passie!

www.zoedt.nl
 

Diniemini

baby / home / life style op dit gebied vind je mooie kadootjes bij DINIEMINI, origineel en handgemaakt.

 

Boef bandito

Ik ben BoefBandito,

Een kleine bandiet die klaar om je hart te veroveren.

Twee jaar geleden zocht een van mijn huisgenootjes een speciaal cadeautje voor de andere die altijd koude voeten had. Ze vond mij en de rest is geschiedenis.

Sindsdien ben ik een vaste reisgenoot op alle trips die ze ondernemen. Zo kom ik op de meest bijzondere plaatsen, eet het lekkerste eten en kom ik de leukste mensen tegen.

Na een poosje vroegen ook andere mensen of ik met ze mee wilde reizen. Gelukkig voor mij konden mijn mensen me niet meer missen! Maar konden zich ook goed voorstellen dat andere mensen blij zouden worden van een kleine gestreepte bandiet zoals ik.

 

Puurrr.com

PUURRR. is een Nederlands merk, opgericht in 2013 door Monique Brunt. Als fotograaf/grafisch ontwerper en mijn liefde voor lifestyle producten, heb ik een eigentijdse collectie woonaccessoires ontwikkeld.

De collectie is grotendeels handgemaakt van hout. Dit natuurproduct zorgt voor een stoere en pure uitstraling. Het FSC gekeurde hout wat gebruikt wordt, is zeer duurzaam, omdat ook de minder goede delen van een boom in het plaatmateriaal verwerkt worden.

In de studio van Puurrr. wordt de collectie ontworpen en gemaakt. Dat maakt mijn producten écht uniek!

 

Vanmariel

Van Mariël is een jong merk in woondecoratie. Ik ben gek op grafische prints, mooie teksten en hout en ik wil deze passie graag delen met jullie. Van Mariël staat voor basic, eigenwijs & stoer. Het assortiment is breed en wordt steeds vernieuwd.

 

Studioinktvis.com

 

dutch-lifestyle.nl/

 

Kidooz for monochrome kids